Opis forum
Użytkownik
No no ciekawa propozycja, charakterystyczna no i oryginalna.
Użytkownik
Tshirty odpadają, Kaczak już to wymyślił ;/
Użytkownik
Hmmm, ale cóż trzeba coś wymyślić, aby tego naszego Orzełka jakoś wyeksponować.
Tak dumam i dumam czy może zrobić coś w rodzaju wszywki na piersi tylko właśnie nie wiem czy na koszuli czy np. na marynarce.
Ostatnio edytowany przez Cosiecosiecosiestało (2013-04-11 09:07:44)
Czarny mi sie podoba, ale moze zamiast bojowek czarne jeansy. Chodzi mi o bardziej wyjsciowy wyglad niz polowy, zeby nie wygladac jak krawezniki z za duzymi i powyciaganymi spodniami. Orzelek jadna sprawa, ale trzeba tez wymyslic logo, zajme sie tym.
Użytkownik
No to dobra, ale nie wyobrażam sobie braku orła, więc coś trzeba pomyśleć.
Użytkownik
No to młody podumamy. Ja już w soko. Może wpadnę później.
Użytkownik
No ja w domu, więc jak coś to wbijaj śmiało.
Nasza pierwsza akcja na miescie moze polegac na rozprowadzeniu materialow propagandowych. Moge zajac sie wydrukiem ulotek w duzej ilosci. Mowie tu oczywiscie o cichej taktyce, czyli pozostawianie ulotek w autobusach, tramwajach, metrze, przystankach, miejscach gdzie zatrzymuja sie ludzie. Po zmroku mozna rozwieszac male plakaty A4 wszedzie gdzie sie da. Jak dobrze pojdzie w jeden wieczor mozemy obkleic pol miasta! Zasypmy ulice naszymi materialami! Jestem na etapie projektowania naszego logo, ktorym bedziemy sygnowac wszystkie nasze materialy.
aktualizacja:
Proponuje takie logo. Okrąg podzielony na odcinki oraz litera V w srodku symbolizujaca wolnosc (gest dwoch palcow), patrzacego na wprost wilka (taktyka) oraz V jak victoria czyli zwyciestwo. Takiego symbolu bedziemy uzywac.
Użytkownik
No i git, mi się podoba taki znaczek. Teraz Panowie szlachta weźmy się za sformułowanie naszych haseł i "programu". Pamietajmy, że nie możemy uderzyć w żadną skrajność. Zdrowy rozsądek i powrót do korzeni nam pomoże. Inaczej nas ch.je zaszufladkują.